0
0
Winkelwagen
€ 0,00

Retourneren en ruilen

Bij Gaaf!Glas! doen we er alles aan om een goed product af te leveren waar je jarenlang plezier van zal hebben. Alle producten worden gecontroleerd alvorens ze (degelijk) verpakt worden verstuurd. We raden je aan om de bestelde producten na ontvangst meteen te inspecteren. Mochten de producten niet aan de verwachting voldoen, neem dan direct per e-mail contact op! We zullen proberen eventuele problemen of klachten op de best mogelijke manier op te lossen.

Herroepingsrecht
Elke consument die via internet een aankoop doet heeft wettelijk recht op een zichttermijn van 14 dagen. Deze termijn gaat in na ontvangst van de bestelling. Gedurende deze zichttermijn heb je de mogelijkheid om het product te beoordelen en te bepalen of je het wil houden. 
Mocht je, om wat voor reden dan ook, besluiten om één of meerdere artikelen niet te houden dan mag je deze retourneren.
Indien aan onze voorwaarden wordt voldaan dan wordt het aankoopbedrag gecrediteerd via dezelfde wijze als de betaling binnen 10 werkdagen. 
Producten die speciaal in opdracht zijn gemaakt zijn uitgesloten van retourrecht.

Voorwaarden
Tijdens de 14 dagen zichttermijn dien je zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de verpakking. Je mag de producten bekijken, maar niet in gebruik nemen. Je mag de producten uit de verpakking halen, maar alleen voor zover dat nodig is om het product te kunnen beoordelen. Indien je van het herroepingsrecht gebruik wenst te maken dan dien je altijd eerst contact met ons op te nemen via de e-mail.

GaafGlas accepteert alleen producten die:
- In de originele verpakking zitten (indien redelijkerwijs mogelijk)
- Onbeschadigd, ongebruikt/ongedragen en in originele staat zijn
- Voldoende gefrankeerd zijn
- Binnen 14 dagen zijn geretourneerd. 
Na de zichttermijn van 14 dagen wordt de overeenkomst bindend, retourneren is dan niet meer mogelijk.

Heb je gebruik gemaakt van gratis verzending. Bijvoorbeeld "Gratis briefpost bij orderbedrag vanaf 25,- " en je stuurt een of meerdere producten retour waardoor het orderbedrag lager wordt dan €25,- ,dan worden er alsnog verzendkosten berekend. Deze zullen worden ingehouden op het te crediteren bedrag.

Als je producten retourneerd waardoor de minimale orderwaarde van €4,95 niet wordt gehaald dan wordt het tekort verrekend met de credit.

Kosten retourzending
Het risico en de verzendkosten van retourneren zijn voor de klant. Wij adviseren om met pakketpost en aangetekend te verzenden. Schade en/of verlies van een retour worden niet gecrediteerd.

Retouradres:
Westerhof Bijoux & Gifts
Oude Hoevenweg 13
7671 PG Vriezenveen

GaafGlas.nl

Gaaf!Glas!

Heldere kleuren, fantastische lichtdoorlaatbaarheid en gloed, weerbestendig, duurzaam, veelzijdig, maar vooral de fraaie uitstraling van Glas.....Gaaf!Glas! 

Onze passie voor glas is terug te zien in kleine glaskunst sieraden tot grote glazen design schalen

Unieke glasfusing uit eigen atelier! 

De webshop is gesloten. GaafGlas is gestopt sinds 25 dec. 2021

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies

Copyright © 2008-2022 Westerhof Bijoux & Gifts. Alle rechten voorbehouden.