0
0
Winkelwagen
€ 0,00

In de media

GaafGlas (voorheen Glashangers) heeft reeds vele leuke vermeldingen gekregen, maar ook (win)acties georganiseerd in samenwerking met diverse media.
Hieronder een kleine impressie van de vermeldingen en acties. Heb je interesse om met ons samen te werken? Neem dan contact op!
Wij staan altijd open voor interessante nieuwe acties. Dit kan een product vermelding of winactie zijn, maar ook aan een review of een redactioneel stuk werken we graag mee!


Januari 2017 Vermelding in Buitenleven
In het magazine van januari/februari van Buitenleven staat een mooie vermelding naar de handgemaakte glazen kruidenlabels van Glashangers.nl 

 

Juli 2014: Winactie in samenwerking met Libelle
Een online winactie met vermelding op de website van Libelle en met een verwijzing via Twitter. Glashangers.nl heeft voor deze winactie speciaal 10 sets van 2 unieke glazen roerstaafjes ontworpen. Elke set was een uniek ontwerp.

 

Juni 2014: Winactie in samenwerking met Libelle
Een online winactie met vermelding op de website van Libelle, de facebookpagina van Libelle en in de nieuwsbrief van Libelle. 
Glashangers.nl heeft voor deze winactie speciaal 8 luxe glazen sieradensets ontworpen. Elke set was een uniek ontwerp bestaande uit een ketting met luxe glashanger, een glazen ring en een paar bijpassende oorbellen. 
Een speciale set sieraden met veel aandacht & plezier handgemaakt in eigen atelier.

 

Mei 2012: Winactie in samenwerking met "Mijn Geheim"
In 2012 hadden we in samenwerking met het Tijdschrift "Mijn Geheim" een fantastische winactie voor moederdag. In de editie van de Mei 2012 konden de lezeressen een van de 10 luxe sieradensets winnen!

GaafGlas.nl

Gaaf!Glas!

Heldere kleuren, fantastische lichtdoorlaatbaarheid en gloed, weerbestendig, duurzaam, veelzijdig, maar vooral de fraaie uitstraling van Glas.....Gaaf!Glas! 

Onze passie voor glas is terug te zien in kleine glaskunst sieraden tot grote glazen design schalen

Unieke glasfusing uit eigen atelier! 

De webshop is gesloten. GaafGlas is gestopt sinds 25 dec. 2021

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies

Copyright © 2008-2022 Westerhof Bijoux & Gifts. Alle rechten voorbehouden.